Onze eigen Award Ceremony!

30 juni was het zover: de laatste gezamenlijke bijeenkomst van het FLL-team. Op onze vertrouwde plek kwamen we bij elkaar voor een gezellige afsluitende barbecue. Maar… voordat we aan het eten, spelen, kletsen en zwemmen konden beginnen, hadden we eerste nog wat “officiële dingetjes”.

Als eerste wilden we een foto maken met alle awards die we in de afgelopen jaren gewonnen hebben. Dit zijn er best veel. Na deze bijeenkomst zijn ze waarschijnlijk nooit meer bij elkaar te zien. Op de foto is goed te zien hoe trots we zijn op dit resultaat.


Daarna namen de coaches het woord. Zij hielden voor elk teamlid een toespraakje over hoe iedereen zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld en wat elk teamlid bijzonder maakt voor het team. Aansluitend was er voor iedereen een tasje met daarin één van de awards, teamshirts, teammok, LED-badge en een foto-lijstje met een persoonlijk overzicht van de FLL carrière.


Uiteraard hebben we ook voor de gastheer en -dame een leuk aandenken als dank voor het mogelijkheid om drie jaar lang als team bij elkaar te komen op een mooie plek. Ook zijn we steeds heel goed verzorgd met gezonde en lekkere warme maaltijden. Marjon en Jan: super bedankt!


Tot slot krijgen de coaches ook nog een mooi kadootje voor hun inzet. Daarna is het een beetje feest, gaat iedereen lekker het zwembad in en we eten samen van de heerlijke barbecue. Het weer werkte heel goed mee om er een mooie afsluiting van te maken.


Helemaal voorbij is het niet, maar wel als actief FLL-team. We komen nog een keer bij elkaar op het Science Makers Award Gala in oktober en een deel van ons team zal in toekomst actief worden als vrijwilligers bij FLL-evenementen. Blijf ons vooral volgen om onze belevenissen in een nieuwe rol te volgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *