Team-uitje in de bossen

Als afsluiting van ons laatste seizoen zijn we met het hele team een middag voor de gezelligheid actief geweest. De keuze voor de activiteit viel op paintballen in Berlicum bij “De Hooghei”. Eerst kregen we instructie over hoe alles werkt, moesten we overalls aantrekken en masker opzetten voor de bescherming. Daarna mochten we in twee teams een afgezet gebied in om even fanatiek achter elkaar aan te jagen. We mogen drie rondes spelen, waarbij we ongeveer 35 verfkogeltjes krijgen. De paintball-geweren zijn speciaal voor kinderen en schieten minder hard dan die voor “grote mensen”.


Na de eerste keer komen we snel tot de conclusie dat het leuker is om een doel te hebben. (Blijkbaar werkt FLL-ervaring ook hierin door en is er toch behoefte aan meer teamwork). We kiezen voor een spelvorm waarbij we in twee groepen moeten proberen om de vlag van de ander te veroveren. Dit is leuker en we spelen dit spel ook in de laatste ronde.


Voldaan en enthousiast doen we de overalls weer uit en eten samen frietjes met limonade in het restaurant als afsluiting.

Dit is niet het laatste wat we nog doen… houdt de website dus goed in de gaten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *