Nog één keer taart en bubbels

Zoals inmiddels gebruikelijk, na het behalen van een mooi resultaat op een FLL-toernooi, hebben met het team nog een keer nagenoten met taart en feest-bubbels. Samen hebben met elkaar gedeeld hoe de reacties waren op de diverse scholen. Op de school van Wout en Matthijs (kindcentrum Aventurijn in Uden) had een leuk stukje in de nieuwsbrief gestaan en de techniekdocent van het Udens College (waar Stan en Joyce op zitten) was ook naar de Beneluxfinale gekomen.

Ook lopen we samen nog een keer door de juryformulieren heen. We zijn blij met de feedback, vooral omdat door de jury bepaalde punten herkend werden waar we dit jaar keihard aan gewerkt hadden. We waren allemaal erg tevreden en ook blij met de TIPs die gegeven werden.


We verdeelden ook nog de verzamelde “goodies” van de organisatie en andere FLL-teams. Er zaten veel leuke dingen bij, maar de MarsMellows hadden wel heel veel werk gedaan om alle teams een set sleutelhangers op naam te geven. Super bedankt, team MarsMellows!


Verder hebben we alvast afspraken gemaakt over voorbereidingen voor het Off-Season Event op 13 april en ook voor een mooie afsluiting van ons FLL-avontuur voor de grote vakantie. Hoe we dit gaan doen, weten we nog niet, maar we laten het zeker niet ongemerkt voorbij gaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *