Generale repetitie!

Afgelopen maandag 11 februari was onze generale repetitie voor de Beneluxfinale. Eerst waren we een uur bij elkaar om alles nog een keer door te nemen. We begonnen met de projectpresentatie. We herhalen het een paar keer om iedereen net nog een beetje scherper te krijgen. Ook oefenen we met waar we gaan staan en wat je kunt doen als er zaterdag wat meer omgevingslawaai is.

Daarna oefenen we de Core Values presentatie. Ook hier oefenen we verschillende versies. Eentje voor als er genoeg plek is voor wat we willen met de poster, en ook één voor als er maar weinig plek is. Iedereen denkt goed mee en gelukkig weten we allemaal nog wel wat we moeten zeggen.

Daarna komt ons publiek al binnen. We bouwen de robottafel op en beginnen dan met wedstrijdrondjes voor publiek. De eerste keer gaat het allemaal een beetje onhandig en moeten we er weer even inkomen. We nemen alle afspraken nog eens door en besluiten nog een paar dingen die toch handiger kunnen bij het pakken van de opzetstukken en het wisselen met aftikken. Daarna doen we nog een paar rondjes en het gaat steeds beter. Als alles echt goed binnen de tijd past en ook alles lukt, is het gejuich bij de buren te horen waarschijnlijk.

Daarna herhalen we de twee andere presentaties voor het publiek en krijgen we nog een paar ingewikkelde vragen te beantwoorden. Dat is dan meteen weer een goede oefening voor zaterdag.

We zijn er klaar voor. Nu nog komende week alle spullen verzamelen, inclusief onze bijpassende sokken van onze sponsor Cadmes. O  nze mappen in orde maken en zorgen dat we zaterdag goed uitgerust zijn. We hebben er zin in!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *