De puntjes op de i en workshop geven

Zaterdag 2 februari waren we met ongeveer de helft van het team bij elkaar voor de laatste klusjes. Voor die tijd was een aantal teamleden samen met de coaches te vinden in Sint Oedenrode. Hier hebben de coaches aan de coaches van Team Electrics een workshop gegeven over wat er allemaal komt kijken bij het begeleiden van ene FLL team. De teamleden hebben de teamleden van Team Electrics tips gegeven over programmeren in blokken, nauwkeurig rijden en starten en nog meer handige robot weetjes. Leuke middag en leuk om een ander team zo op weg te helpen!


Daarna gingen we weer naar Uden. Stan had Story Cubes meegenomen die we gebruikten als samenwerkingsopdracht. Iedereen dobbelt en maakt per keer een zin over 1 van zijn dobbelstenen, waarbij het samen wel een kloppend verhaal moet worden. Dikke pret ontstond over de gekke verhalen die het werden.


De rest van de middag werd besteed aan het nog verder aanpassen van de presentatie, net als het schema voor de jury. De robot werd nog een keer helemaal getest met alle missies. Alle programma’s zijn nagelopen of ze voldoende gedocumenteerd zijn. Ook hebben we nog wat robot gereden en gestoeid met de missie van transport tot die weer deed wat die moest doen.

 


Aan het eind van de middag hebben we onze partytent opgebouwd om te testen wat de beste verlichting is. Fijn dat er dan ouders zijn met heel veel lichtsnoeren. Dat komt helemaal goed in Eindhoven.

Van de week kregen we een presentje uit Griekenland. Via Facebook hebben we informatie uitgewisseld over wat we dit seizoen hebben gedaan en geleerd. Als dank stuurden ze ons dit:


We sturen van de week een bedankje retour.

Volgende week is onze generale repetitie. Nog een keer alles doornemen en oefenen en dan zijn we er klaar voor!

 

1 Comment

 1. Paulien van 't Westeinde

  wat leuk om jullie verslagen te lezen!
  Omdat jullie zoveel jaren ervaring hebben, zou ik jullie een voorstel willen doen. Dit komt via de mail van Marjon.
  Graag hoor ik of jullie op mijn verzoek in willen gaan!
  zie jullie volgende week bij de Benelux finale, heel veel succes alvast!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *