Vervolgwerkzaamheden

Zaterdag 12 januari hebben we hard gewerkt aan alles wat we voor de BeneluxFinale op ons wensenlijstje hebben staan. Maar uiteraard niet voordat we een samenwerkingsopdracht hebben gedaan. Deze keer ging dat vlot: TeamTip 46 – Binnenste Buiten


De variatie hebben we nog niet uitgeprobeerd. Dat is voor de toekomst.

Andere dingen die we vandaag hebben gedaan:

Er is een nieuwe mail verstuurd in het kader van het project.
Er is opzoekwerk gedaan over kosten.
Er zijn meeneemlijstjes gemaakt. Heel handig zodat we niet meer bij verschillende jury’s spullen vergeten! En ja, dat gebeurt zelfs als je al 7 jaar meedoet….!
Robotmissies zijn aangevuld qua mogelijkheden, geprogrammeerd en verfijnd. We willen namelijk graag dat de robot ALTIJD doet wat we hebben geprogrammeerd. Dat is nog best een uitdaging, maar we boeken vooruitgang.
En: Mission accomplished: Gerhard zit in zijn capsule!


We hebben gekookt en samen gegeten. Vandaag aten we van “eetbare” borden. Ze waren niet heel lekker, maar ze zijn wel biologisch snel afbreekbaar. Én het scheelt afwas, dat is dan weer fijn.


Hierna hebben we de aangepaste missies en ook de “oude” missies meerdere keren uitgevoerd. Nog zonder tijdsdruk, maar allemaal met als doel: precies maken.

Volgende week gaan we kijken of alle missies samen nog binnen de 2:30 minuut passen. En anders gaan we zorgen dat dat zo is.

Ook gaan we de presentatie weer oefenen, een samenwerkingsopdracht doen, nadenken over de ROMS en nog veel meer. Er komt vanzelf weer een verslag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *