Programmeren, testen, samenvoegen….

Zaterdag 10 november was een middag van hard werken. We begonnen meteen, pakten gewoon tussendoor wat te drinken. De hele tijd waren we bezig met programmeren van missies, het testen of het werkte en het nadenken over welke we kunnen samenvoegen. De regiofinale nadert en we hebben afgesproken nu geen nieuwe of andere dingen te gaan doen, maar wat we nu hebben goed af te ronden en precies te maken. We kunnen de komende bijeenkomsten dan besteden aan alles goed oefenen.

Voor het project is het script (bijna) klaar. We moeten nog wel nadenken over de vormgeving en een eventuele PowerPoint. Ook voor de poster hebben we een leuk idee, dat nog wel handen en voeten moet krijgen. En tussendoor is er ook tijd voor samen kletsen en grappige filmpjes uitwisselen.

Omdat we niet veel bijeenkomsten meer hebben dat we er echt allemaal zijn, hebben we een paar extra afspraken gemaakt. De tijd dringt! Ondertussen is ons prototype aan het testen. Natuurlijk werd er ook weer gekookt en samen gegeten: Bloemkoolstamp en gevulde paprika. Kortom: intensieve middag waarop we weer een flinke stap verder zijn gekomen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *