Dingen afronden

Zaterdag 24 november waren we bij elkaar. Niet helemaal compleet vandaag, maar genoeg te doen. Doelstellingen voor vandaag zijn het maken van onze Core Values poster en het fine-tunen van de robot missies.


We werken nadat we wat gedronken hebben in twee groepen. De ene groep knipt en plakt voor de poster. Puck zorgt met een mooi handschrift voor de tekst op de poster.


De andere groep bekijkt missie voor missie of alles werkt en stelt alles nog beter af. De programma’s worden afgemaakt en preciezer gemaakt. Alles loopt prima, tot één van de missies zomaar ineens weer helemaal afwijkt. Verbazing alom. Gelukkig ontdekken we al snel wat de oorzaak is: één van de omni-wielen is een wieltje kwijtgeraakt. Dat is zo opgelost. Op ons actielijstje komt nog te staan dat we een  LEGO-EHBO doos moeten maken en dat daar omni-wieltjes in moeten!


Voor we het weten is de tijd om. Komende woensdag is onze laatste gewone bijeenkomst. We gaan de presentatie oefenen, afspreken wie wat vertelt bij de poster en bij de robotjury en wedstrijdrondjes rijden. Bijna klaar dus!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *