“Spetterende” Seizoensafsluiting

Zondag 23 juli hebben we met het team en hun gezinnen ons geweldige seizoen afgesloten. Wat een jaar hebben we achter de rug: Regiofinale Eindhoven gewonnen, 6e plaats op de Beneluxfinale en dan op het International Open Championship in Bath (Engeland) 12e in de robotwedstrijd en de 2e prijs Teamwork Award. Alle reden om het jaar spetterend af te sluiten!!! Uiteraard met alle ouders en broers en zussen die ons het hele jaar gesteund hebben met hun aandacht en support.

We begonnen de middag bij de Mastworp in Uden met 2 uur klimmen op hun nieuwe klimpark. Eerst over de blauwe route en daarna door met de rode en de meesten ook met de zwarte route. Dat het na anderhalf uur ging regenen (soms zelfs plenzen) mocht de pret niet drukken.


Vervolgens waren we te gast bij Jan en Marjon voor een gezellige BBQ en zwemparty. Dat het bijna voortdurend bleef regenen, mocht ook hier de pret niet drukken. De kinderen vermaakten zich uitstekend en we hebben heerlijk gegeten.


Iedereen enorm bedankt voor jullie inzet en gezelligheid en Jan en Marjon voor de gastvrijheid! We gaan nu allemaal eerst genieten van een welverdiende vakantie. En daarna gaan we gewoon door. We hebben stiekem al zin in het seizoen “HydroDynamics”. We hebben al foto’s voorbij zien komen van de nieuwe mat.

Tot na de zomervakantie!

1 Comment

  1. Marjon Wijdeven

    Het was ook erg gezellig, ook Stan heeft zin in het nieuwe seizoen. Nu eerst genieten van de rust en de vrije dagen.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *