WeDo

Vandaag zijn we begonnen met drinken en een koekje, terwijl we ook nog hebben nagedacht over de laatste vraag van de FLL Global Innovation Award: “How would the solution be implemented?” en “What factors did you consider to determine feasibility?” Dat houdt in dat we moesten nadenken hoe we onze oplossing in de kast kunnen bouwen en hoeveel het kost, materialen die nodig zijn etc. We kunnen onderhand al redelijk goed zo’n soort vragen beantwoorden.

Na een voetbalpauze gingen we experimenteren met WeDo, zodat we dat op techniekdag in Oss bij ons plekje kunnen zetten. We hebben bij de WeDo gekeken hoe we ze konden programmeren en enkele bewegingen geprogrammeerd. Jammer genoeg hadden we vandaag geen samenwerkingopdracht gedaan (paste niet meer in de planning). Dat was het wel een beetje voor vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *