Stof tot nadenken 2.0

Eerst hebben we wat gedronken met een koekje. Ondertussen hebben we nagedacht over hoe we geld kunnen inzamelen voor onze reis. Daarna hebben we de samenwerkingsopdracht gedaan en die ging als volgt: we moesten een pingpongballetje laten slalommen tussen pionnetjes, door ertegenaan te blazen met een rietje, van de start naar de finish. Dat vonden we eigenlijk best lastig. Sterker nog we hebben het niet eens gehaald, maar dat mag de pret en teamspirit natuurlijk niet bederven! (link: TeamTip 18 – Blaasparcours)
Daarna hebben we het gehad over de volgende vraag voor de FLL Global Innovation Award. Die vraag ging over ’solution development’. Dit gaat over: hoe we onze oplossing hebben ontwikkeld. Dit hebben we in stapjes uitgewerkt.


Na tien minuten trampoline springen en boogschieten hebben we via de livestream gekeken naar FRC-team Rembrandts die in Orlando hun wedstrijd heeft.


En nu zijn we dit verslagje van vandaag aan het typen terwijl Job en Joyce aan het vertalen zijn!

(door Stan en Gijs)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *