Project naar Amerika gestuurd!

Zaterdag 25 maart hadden we weer een ouderwets lange bijeenkomst. We begonnen om 16 uur met drinken en koek. Daarna stond onze inzending voor de FLL Global Innovation Award op de agenda.

De coaches hebben afgelopen dagen het vertaalwerk afgemaakt. We hadden inmiddels alle vragen uitgebreid besproken en deels vertaald en nu was alles af. Inclusief alle zogenaamde “supporting documentation” (denk aan foto’s, technische tekeningen, grafiekjes, mindmaps en alle andere dingen die onze oplossing verder verduidelijken). We hebben alles samengebonden in ons “Projectnotebook”. Kunnen we mooi meteen gebruiken voor ons avontuur in Bath, waarvoor we ook alles in het Engels nodig hebben.


Toen we alles nog eens bekeken hadden en allemaal vonden dat we zo wel een heel mooi compleet verhaal bij elkaar hebben, moesten we nog 1 belangrijk ding doen: een naam bedenken voor onze oplossing. We besloten een brainstormsessie te houden. Dit leverde een rijtje mogelijke namen op. Iedereen mocht daarna 3 stemmen uit brengen op de voorstellen. Toen bleek al snel dat we 1 naam allemaal heel goed vonden. We noemen onze oplossing voortaan: de HoneyTimeAlert!!

Nu waren alle velden in het officiële online formulier van de FLL Global Innovation Award ingevuld en we hebben met zijn allen tegelijk op de verzendknop geklikt. We zijn trots op wat we verstuurd hebben en nu zullen we geduld moeten hebben. We horen op of kort na 18 april of we bij de beste 20 oplossingen horen. Spannend!!

Nu was het tijd voor een samenwerkingsoefening. Vandaag was dat TeamTip 19 – Wasknijperestafette. Probeer maar eens met een knijper in je mond en je handen op je rug een viltje door te geven…. hilariteit alom.


Vervolg was een uitgebreid potje voetbal om even alle energie kwijt te raken.
Hierna zijn we de robottafel gaan opbouwen en een deel van het team is aan het koken gegaan. Vandaag hadden we wraps op het menu. Daarna hebben we sinds lang weer eens naar de robot gekeken. Doel was het verbeteren van de koelkastmissie.

.

Uiteindelijk zijn we voldaan naar huis gegaan om 20 uur.

1 Reactie

  1. Maxime

    super leuk dat jullie zo ver zijn gekomen en nu in Engenland zijn, ik ben benieuwd hoeveelste jullie worden . nog veel succes en veel plezier in Engeland groetjes Maxime :D.

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *