Op bezoek bij FRC Team Rembrandts

We zijn met ons team op zondag 21 februari 2016 naar team Rembrandts (FRC team 4481) geweest. We hebben daar de robot gezien en kregen uitleg over het spel van dit jaar van de teamleden van team Rembrandts.

Er waren ook teams uit Denemarken, Duitsland en Frankrijk en team Impossible Robotics uit Groningen. We hebben gezien hoe de verschillende teams hun FRC-missies aan het oplossen waren. Het lijkt een beetje op FLL, maar dan veel groter. We mochten ook nog helpen met wat klusjes voor de robot en we hebben onze eigen missies laten zien op een FLL-tafel.

IMG_2919

Helpen met het maken van de bumpers

20160220_03_CadmesRembrandts

Uitleg over robot en missies van FRC StrongHold 2016

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *