Heldenontvangst

Op maandagochtend na de Beneluxfinale moesten we natuurlijk weer mee naar school. Iedereen had zijn/haar teamshirt (weer schoon en gewassen) aangetrokken en de Champions Award ging mee de klas in. Er hing al een foto op de deur van ons om ons welkom te heten als kampioen in de klas hing een grote poster met “Proficiat!”

IMG_1843 IMG_1844

In de klas hebben we een filmpje laten zien van onze belevenissen op de finaledag in Venlo en mochten we vertellen wat we gedaan hadden. Om half elf moesten we op het balkon van de school gaan staan en werden we toegesproken door de directeur van de school. Alle kinderen van school stonden op het plein en juichten ons toe onder het spelen van de muziek “we are the champions”. Job (die al op de middelbare school zit) kon er gelukkig bij zijn omdat hij de eerste twee uur vrij had. Zo was het hele team compleet.

IMG_1864

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *